De Magie van Zonnebankcrèmes.

De Magie van Zonnebankcrèmes.

Waarom een zonnebankcrème niet te missen is!

Laten we het hebben over die ene essentiële bondgenoot die je zonnebanksessie naar een hoger niveau tilt: de zonnebankcrème. Maar waarom is dit kleine wondermiddel zo cruciaal? Wij ontrafelen het mysterie en delen waarom wij elke zonnebankbezoeker aanraden om ermee aan de slag te gaan!

1. Snelheid en duurzaamheid van je bruine teint: stap je onder de zonnebank zonder een goede zonnebankcrème? Dan loop je het risico kostbare minuten te verspillen voordat je bruinen begint. Zonnebankcrèmes zorgen ervoor dat je huid direct igaat bruinen. Dit betekent dat je in slechts 3 minuten al begint te bruinen, in plaats van de gebruikelijke 8 minuten zonder crème. Bespaar tijd, bereik sneller een diepere bruining en geniet van een langdurig resultaat!

2. Hydratatie voor een stralende huid: een droge huid bruint niet zo goed als een goed gehydrateerde huid. Daarom is het belangrijk dat je voor je zonnebanksessie een zonnebankproduct gebruikt. MAAR ook na je sessie is het cruciaal om je huid te voeden. Wij raden onze AFTERTAN aan. Deze kan je dagelijks gebruiken na het douchen als bodylotion. Maar ook als aftersun na de zonnebank of het na het zonnen in de buitenzon. Deze gaat in eerste plaats je huid super goed hydrateren maar gaat er ook voor zorgen dat je bruine kleurtje langer aanwezig blijft. Win win toch ?

3. Boost je bruiningspotentieel: stel je voor een bruiningsresultaat dat maar liefst 40% verbeterd is en tot 7 dagen aanhoudt. Klinkt als een droom toch? 

Klaar om je huid te laten stralen onder de zonnebank? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment aan zonnebankcrèmes en ervaar zelf de magie van een perfecte teint!

Terug naar blog