Hoe werkt het in jullie zonnestudio?

Hoe werkt het in jullie zonnestudio?

Welkom bij Sunvillage zonnestudio - Jouw zonnige bestemming!

Bij Sunvillage willen we je een ontspannen en veilige zonne-ervaring bieden. Onze bemande zonnestudio staat garant voor een zorgvuldige en persoonlijke aanpak, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van de voordelen van de zonnebank.

Hoe werkt het in onze zonnestudio?

Persoonlijke intake en huidanalyse: Voorafgaand aan je eerste zonnebanksessie doen we een persoonlijke intake. Tijdens deze sessie analyseren we je huidtype en bespreken we je zonbehoeften. Deze informatie helpt ons een zonnekuur op maat voor je samen te stellen.

Deskundig advies: Onze getrainde medewerkers staan klaar om je te voorzien van deskundig advies. Of het nu gaat om de juiste zonnetijd, het gebruik van verzorgingsproducten, of vragen over zonnebanken - we zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen.

Zonnebank sessies: Kies je gewenste zonnebank en geniet van een comfortabele sessie. Onze medewerkers helpen je graag bij het instellen van de juiste tijd en intensiteit, gebaseerd op je huidtype en zonwensen.

Verantwoord zongedrag: We streven naar verantwoord zongedrag. Ons personeel in onze zonnestudio staat altijd paraat om eventuele vragen te beantwoorden en je te informeren over de optimale zonne-ervaring.

Hygiëne en comfort: Onze zonnestudio wordt dagelijks schoongemaakt en alle zonnebanken worden na ieder gebruik gedesinfecteerd door onze medewerkers. We hechten waarde aan een schone en comfortabele omgeving, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je zonnebanksessie.

Advies over nazorg: Na je zonnebanksessie voorzien we je graag van advies over nazorg, inclusief het gebruik van aftersun en verzorgingsproducten om je huid gehydrateerd en gezond te houden.

Je kan tijdens onze openingsuren terecht in onze zonnestudio zonder afspraak.

Terug naar blog